Сегодня:
Регистрация Войти
Вход на сайт
Автомануалы » Статьи о авто » Що необхідно знати про сучасні зарядні станції для електрокарів

Що необхідно знати про сучасні зарядні станції для електрокарів

Размещено: 31 декабря 2021
Просмотров: 1 968
Комментариев: 0


Все частіше, плануючи купівлю транспортного засобу, його майбутній власник вивчає пропозиції ринку електромобілів. Це стосується, як приватників, так і власників компаній, які утримують автопарк чи надають послуги у сфері обслуговування населення. Вибираючи електрокар звертають увагу на ємність акумулятора, віддаль, яку зможе подолати авто без підзарядки. Невід’ємним атрибутом для обслуговування таких транспортних засобів є зарядні станції для автомобілів, які власне дають можливість їхньої експлуатації. В деяких країнах кількість електрозаправок починає перевищувати кількість АЗС для авто з бензиновими чи дизельними двигунами. На жаль, інфраструктура поза межами великих міст України для обслуговування електромобілів є ще не достатньо розвинутою.

Цей факт з однієї сторони створює гарні перспективи для побудови та розвитку власного бізнесу, пов’язаного з обслуговуванням електромобілів, а з іншої – примушує власників таких авто подбати про придбання зарядних станцій для облаштування зарядних майданчиків у власних гаражах чи на прибудинковій території.

зарядні станції

Вибираєте зарядну станцію - надайте перевагу надійному обладнанню, адаптованому під місцеві умови експлуатації


Хто може запропонувати краще обладнання, ніж компанія, яка уже не перший рік є визнаним і перевіреним постачальником електрообладнання найширшого сегменту на території країни. Саме E.NEXT-Україна першою відреагувала на що раз зростаючу потребу у зарядних станціях, які мають відповідати найвищим стандартам. Саме ця компанія пропонує надійне обладнання як для приватного використання, так і для облаштування відповідної інфраструктури у межах міст, на майданчиках біля торгівельних комплексів та бізнес центрів, в інших громадських місць, а також – за межами мегаполісів. На сайті компанії та у її представництвах можна ознайомитися з найширшим асортиментом зарядних станцій, які:

- можуть бути під’єднані до домашньої електромережі, або до мережі постійного струму;

- дозволяють зарядити акумулятор електрокара достатньо швидко, у прийнятний для його власника проміжок часу;

- обладнані найпоширенішими варіантами роз’ємів, які дають змогу зарядити авто європейського, американського, японського, корейського, китайського виробника.

Щоб зробити вдалий вибір для облаштування майданчиків зарядки електромобілів у громадських місцях, кращим варіантом стануть станції, які працюють від трьох фазної мережі і є ефективними у використанні. Гарним вибором у цьому випадку можуть стати RAPTION 50 чи CCS WallBox eVolve Smart, які є достатньо потужними і, разом з тим, економічно вигідними.

Гарантійне обслуговування – запорука надійної експлуатації


Є також ще одна перевага, яку варто враховувати, вибираючи зарядну станцію. Саме E.NEXT має широку мережу сервісних центрів, необхідну кількість майстрів по обслуговуванню, наладці та ремонту обладнання, що поставляється. Це означає, що компанія пропонує не лише кращі варіанти обладнання, його найширший асортимент, але і сучасний сервіс для його обслуговування.

Вы можете прямо сейчас зарегистрироваться или авторизоваться на сайте под своим именем.
Оставить комментарий
Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Текст комментария:
Вопрос: Сколько будет: тридцать три плюс 3 ? Ответ цифрой.
Ответ:
Капча: